Blog

Solo training #ridesolo – trainingsinspiratie of een trainingsschema nodig?

3rd April 2020

Helaas zijn we genoodzaakt door het Corona virus alleen een ‘frisse neus’ te halen oftewel onze fietstochten alleen of hooguit met tweeën te doen. Het is nog lang niet duidelijk hoe lang deze situatie zo blijft.
Is bij jou de trainingsinspiratie op en kun je wel hulp gebruiken bij het plannen van je trainingen of misschien wel naar een mooi fietsdoel in de zomer of najaar willen werken, dan kun je op mij een beroep doen.
Trainingsschema’s op maat gemaakt voor jou, rekening houdend met jouw persoonlijke omstandigheden. Voor meer info, neem contact met mij op.

29 april 2017 halve marathon MTB Roc d’Ardenne Houffalize 2e plaats

4th May 2017


‘s Morgens vroeg vanuit Wijchen vertrokken en na een vlot verlopen reis ruim op tijd gearriveerd in Houffalize. Dag inschrijving geregeld en met bord/rugnummer 3256 na warming up naar het startvak. Aangezien ik bij had geschreven, moest ik vanuit het laatste vak starten, ook toen ik had aangegeven dat ik een licentierijdster was. Dus netjes achteraan wat betekende dat er 4 waves oftewel ca 1200 rijders voor mij, inclusief de damesconcurrentie al op het parkoers reden. Na de vervelende steile startklim kwam ik al snel in mijn ritme en reed ik een goed tempo. Helaas werd ik te veel en te vaak gehinderd bij het passeren en stond zelfs diverse keren letterlijk stil om te wachten totdat de rijders voor mij, vaak lopend naar beneden gingen. Kortom met veel oponthoud de 57 km afgelegd. Aangezien ik niet direct kon zien hoeveelste ik was geworden ben ik naar het podium gegaan. De eerste 3 dames werden opgeroepen en daar zat ik blijkbaar niet bij. In de loop van de middag, stond de uitslag met tijden op de website en ik zag tot mijn verbazing dat ik 2e was geworden!!! Ik heb toen contact gezocht met de organisatie en die bevestigde direct dat zij een grote fout hadden gemaakt. Men had niet verwacht dat er een snellere dame uit de laatste startwave zou komen. 1000 excuses van de organisatie en er werd geregeld dat ik mijn prijzen de bloemen, La Chouffe en trofee kreeg. Jammer dat ik niet vanuit het eerste vak heb mogen starten; ik had dan een eerlijkere kans gehad om te winnen. Het was een mooie dag waarvan ik volop heb genoten!

Voorbereidende MTB clinic op Groesbeeks Gruwelijkste 5 juli 2015

16th June 2015


Nog enkele plaatsen vrij voor een gruwelijk goede voorbereidende MTB clinic!

Wanneer:
Zondag 5 juli 2015 13.30 tot 16.00 uur Molenhoek/Groesbeek/Nijmegen
Verzamelen om 13.15 uur op de parkeerplaats bij Lierdal Sportcenter, Lierweg 2A, 6584 DC Molenhoek
Helm verplicht! Zorg dat je bike in orde is!

We starten met een warming up (losrijden en oefeningen) om ons fysiek en mentaal voor te bereiden op de inspanningen die gaan komen. Daarna vertrekken we richting bos, waar we diverse circuitjes zullen gaan rijden. De nadruk zal liggen op klimmen en afdalen. Zowel het technische als conditionele zal aanbod komen.

Kosten:
€ 25,00 per persoon waarvan € 10,00 direct gedoneerd wordt aan stichting Road4Energy – Groesbeeks Gruwelijkste!

Aanmelden:
mail je naam naar info@rezacoach.nl + overmaking van € 25,00 naar NL29ABNA047.17.56.822

LADIES ONLY MOUNTAINBIKE CLINIC

13th May 2015

Wanneer: op 30 mei 2015

Van: 9.30 uur tot 12.00 uur

Waar: Wijchen

Voor wie: dames met een eigen mountainbike of dames met een huurmountainbike tegen meerprijs

Kosten: € 20,- p/p of € 35,- p/p inclusief huurmountainbike en helm

(minimale deelname voor doorgang clinic 5 personen)

Groepsaanmelding van 5 personen of meer dan 10% korting

Inhoud clinic:

Hoe doe je een warming-up, spelvormen op de fiets als teambuilding en ter verbetering fietsbeheersing en natuurlijk de pretfactor, (basis)techniek om je zelfvertrouwen te verbeteren op de fiets, klimmen en afdalen op de Wijchense skihelling (voor elk niveau opbouwend) en afsluitend een mooi tochtje door de Wijchens natuur en afsluitend mogelijkheid tot gezellig napraten met een drankje.

Aanmelden via www.bikechallenge.nl/event

RezaCoach in samenwerking met BikeChallenge