Services

Service 1: Trainingsbegeleiding

Wanneer je als wedstrijdsporter, recreant of beginnende sporter een sportief doel wil behalen, kan ondersteuning worden aangeboden door wekelijks trainingsschema’s aan te reiken, rekening houdend met jouw persoonlijke omstandigheden. Volmaakt maatwerk dus!

Dit geldt ook wanneer je wilt sporten om fit en vitaal te worden en blijven. 

Het online platform trainingspeak (training / logboek / analyses / data) www.trainingpeaks.com biedt de mogelijkhed om de trainingen uit te schrijven en nadien te analyseren. Overzichtelijk voor sporter en trainer. De sporter maakt een eigen account aan wat onder het RezaCoach account komt te hangen. 

*Vanaf €100,- per maand

Trainingsbegeleiding

Service 2: Mountainbike clinics

Heb jij door het Corona virus het mountainbiken ontdekt? Heerlijk rijden door de bossen en genieten van de natuur. 

Met het verbeteren van je (basis) skills, wordt het mountainbiken nog leuker en veiliger. Als gediplomeerd mountainbiker, bondstrainer van de KNWU en 25 jaar wedstrijd ervaring kan ik jou daarbij helpen. Een goede techniek is het halve werk! Je verlegt je grenzen en durft jezelf meer uit te dagen. Wil jij je (basis) skills verbeteren? In groepsverband of individueel, informeer naar de mogelijkheden en neem contact op. 

*Vanaf €225,00 voor groepen van maximaal 8 personen -2,5 uur – startlocatie Nijmegen/Malden/Groesbeek.

Privé mountainbike clinics/trainingen ook mogelijk. Informeer naar prijzen en mogelijkheden

Service 3: performance coach

Meer energie, veerkracht, motivatie en beter presteren

Worstel jij met een energielek? Hoe ziet jouw werk/privé balans eruit? Zorg jij voor iedereen, maar vergeet je jezelf? Samen gaan we op zoek naar de leider in jezelf en kijken we waar jij met kleine stapjes jouw energie beter kunt managen. 

*Prijzen zijn afhankelijk van de duur van het traject. Neem contact op voor meer informatie.

"Be the change you want to see"

Reza Coaching
Stress coaching

Service 4: Stressreductie training

Heartcoherentie training – Heartmath coach

Ervaar jij stress? Met hartslagvariatie training kunnen we je stresslevel beïnvloeden. 

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is het noodzakelijk dat je hart niet regelmatig klopt en dat de tijd tussen twee hartslagen varieert. Je kunt een gezond hart vergelijken met een goede danser. Soms versnelt hij zijn beweging op de maat van de muziek, om even later weer te vertragen, zonder dat je als toeschouwer het exacte moment van vertraging hebt gezien. Dat komt doordat dit in mooie, vloeiende bewegingen verloopt. Het hart is continue aan het versnellen en vertragen in reactie op allerlei prikkels. Zo reageert je hart op bijvoorbeeld temperatuur, eten, drinken, gedachten, ademhaling, bloedruk, geluid en veel meer extra prikkels. Een hart dat nauwelijks varieert en klopt met de regelmaat van een marcherend peloton militairen is zeer ongezond. De regelmaat van je hard verraadt zo de spanning in je lijf. Je lichaam marcheert door de gejaagde regelmaat. Daardoor zal het lichaam ook niet meer tijdig bijsturen als de bloedruk iets onhoog gaat of de ademhaling wat versnelt. Je kunt de variatie tussen je hartslagen zelf beïnvloeden. 

Met aandacht gerichte coherentietraining is hieraan te werken met als doel minder spanningen te ervaren, waardoor je dus meer in balans komt. 

*Trainingspakket €300,00: kennismaking + start training (60 min) + 3 x begeleide training (45 min)

gecertificeerd

gecertificeerd power cycling instructrice

gecertificeerd lifeguard academy health/energy coach

gecertificeerd nordic walking instructrice

gecertificeerd NTFU mountainbike instructrice lll

ruime ervaring in het geven van mountainbike- en fiets clinics

20 jaar ervaring in de wedstrijd- en topsport

Diploma reanimatie met and

ruime ervaring in het geven van heartcohentie trainingen

ruime ervaring in het geven van stressreductie trainingen