TERUGBLIK OP EEN SUCCESVOL WEEKEND

Afgelopen weekend kwamen er een aantal atleten van RezaCoach in actie. Zowel op internationaal als op nationaal niveau. De één als professional, de ander heel fanatiek in combinatie met een baan en/of gezin. Hieronder een aantal successen!

In Spanje reed Rosa van Doorn @rosavandoorn in een 4 daagse mountainbike stage race, de Mediteranean Epic. Als youngster van het Spaanse Buff Megamo team wist ze zaterdag in de derde etappe de leiderstrui over te nemen van haar teamgenoot Janina Wüst door in de achtervolging te gaan op Amerikaanse Hannah Otto en de achterstand te verkleinen tot 1,5 minuut en tweede te worden in deze etappe.

Zondag in de vierde en laatste etappe probeerde Otto tevergeefs Rosa kwijt
te spelen maar de sterke Rosa hield stand. Otto won wel de etappe voor Rosa die derde werd en geen tijd verloor, won daarmee het eindklassement van deze extreem technische Spaanse HC UCI
stage race.

Rosa van Doorn

Lotte Koopmans was met het KMC Ridley Mountainbike Team van Bart Brentjens op trainingsstage in Zuid Afrika waar ze ter afsluiting deel naam aan de Tankwa Trek stage race.

Dit is een duo race en Lotte reed in de mixed categorie samen met haar teamgenoot Freek Bouten. Helaas kwam Lotte in de 2e etappe ten val en had een flinke wond in haar onderarm. Daar moesten een aantal hechtingen in.

De 3e etappe werd winnend afgesloten en in de laatste etappe werden ze 2e maar de voorsprong was groot genoeg om het eindklassement te veroveren in de mix categorie.

Lotte Koopmans

Chris van Wamelen startte afgelopen zaterdag in een cross duathlon in Nijkerk. In de wedstrijd in de week hiervoor liep het niet zo lekker doordat de arbeid/rust verhouding niet in balans was.

Met extra herstel en toch kwalitatieve trainingen én met veel zin en vertrouwen aan de start in Nijkerk. Hij won de wedstrijd en kwam solo over de streep.

Chris van Wamelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *