Update

Afgelopen weekend kwamen een aantal sporters van RezaCoach in actie op een evenement. Hieronder een update:

Teus Ruijter, elite, was afgereisd naar Italië om daar te starten in de ‘Heros Marathon’. Een MTB marathon over 86 km en 4.500 hoogtemeters. Hieronder zijn verslag:

‘De startklim ging in het begin wel lekker maar na 10 min kreeg ik last van mijn rug. Ik kwam met flink wat achterstand boven op plek 79. De tweede klim ging al wel beter en kon ik al iets opschuiven. De derde kom was echt super steil en moest ik ook flinke stukken lopen. Daar verloor ik weer wat tij en was het goede gevoel weer weg. Daarna de draad weer opgepakt en blijven vechten en uiteindelijk 31e geworden. Ik kan nog beter, dat weet ik zeker!’

Teus reist dinsdag door naar Zwitserland waar volgend weekend het EK MTB marathon op het programma staat. Uiteraard zal hij dan in het oranje koersen!

Teus Ruijter

Didi de Vries, elite mountainbikester, was afgereisd naar Frankrijk waar ze deel nam aan een 2 daagse Enduro. Didi is een  technische begaafde mountainbikester en had al een lange tijd echt ‘honger’ om een rugnummer op te spelden. De eerste dag sloot ze af als 4e, niet ver van het podium. Zondag was ze er op gebrand alles te geven en het maximale eruit te halen. Uiteindelijk werd ze 2e op slechts 13 sec van de winnares. Proficiat Didi!

Didi de Vries

Indy van Os en Nicole van Batenburg, beiden wegrensters, startten in een trainingswedstrijd van Avanti. Beiden konden zich prima handhaven in het peloton en waren heel tevreden over hun eigen optreden.

Christiaan van Wamelen, rijdt zowel mountainbike wedstrijden bij de amateurs en is ook een hele goede hardloper. Chris startte op de 10 km van Nijkerk met als doel een tijd onder 35 min. Hieronder zijn verslag:

‘De eerste 3 km gingen vanzelf rond 3min25 km/uur, volgens planning. Daarna rond 3.30 stabiel en mijn plan was om na 7 km te versnellen en all out. Maar na 6 km flinke tegenwind en niemand om naar toe te lopen; 3.37 min was de km tijd inmiddels. Laatste kilometers nog flink diep gegaan met als laatste km 3 min 28. Uiteindelijk mijn tweede tijd ooit 35.07 en zeer tevreden mee!

Christiaan van Wamelen,

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *