Vitality

Hoe zit het met jouw energie? Ben je fysiek, mentaal en emotioneel in balans? Middels een persoonlijk gesprek bespreken we uitgebreid jouw leefstijl en doen we een korte fysieke check. Samen trekken we conclusies en kijken waar de energielekken zitten. Dan stellen we een plan van aanpak op.

Dit kan op fysiek gebied zijn, maar ook op het mentale en/of emotionele vlak. Adviezen , handvatten en tips zullen aangereikt worden om daar zelf aan te werken. Ik kijk met je mee, houd contact, steuntje in de rug en als het nodig is ben ik de stok achter de deur! Inspireren, enthousiasmeren en motiveren zijn mijn kernwoorden!!! Het uiteindelijke doel is om een permanente, duurzame, in balans zijnde leefstijl aan te leren. Als topsportster en werkende huismoeder weet ik als geen ander hoe ik mijn energie gedurende de dag te managen. ‘ik werk eerst aan mezelf’.

De intake zal bij je thuis plaatsvinden en ca. één uur duren. Daarna kies je voor een coachingstraject van 3 of 6 maanden waarbij er afhankelijk van je persoonlijke voorkeur min. 2 of max. 4 maal contact momenten per maand zijn middels mail of telefoon.

Direct contact?

Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op.

Naam

Telefoonnummer

Referenties

twitter

Twitter Updates